Configuring HPE GreenLake Solutions HPE0-P26 Real Questions

HPE0-P26 exam is specifically designed for presales Solutions Architects, Sales Engineers, or individuals in sales and/or presales technical roles who design and configure HPE GreenLake solutions. PassQuestion new released HPE0-P26 Real Questions to help you best prepare for your test and you can pass your HPE0-P26 Configuring HPE GreenLake Solutions exam successfully. There are 81 questions and answers to help you well practiced and it will make you feel easy to write your HPE0-P26 exam.

Test Online HPE0-P26 Free Questions

1. A customer has an HPE GreenLake virtualization solution based on HPE SimpliVity, deployed at the main data center.

Is this a solution change for which you can submit an HPE GreenLake Capacity Increase Change Order? Solution: In anticipation of a new project, the customer wants to increase capacity at the same site, even though utilization is currently under 90 percent.

 
 

2. Your customer is interested in HPE GreenLake solutions, but would like assistance with operating the solution and performing tasks such as monitoring, design, patching, and troubleshooting. You decide the customer is a good prospect for Adaptive Management Services (AMS).

Is this something you should explain to the customer?

Solution: Support services and required with HPE GreenLake solutions, but HPE does not offer management or operation services.

 
 

3. Is this how you should approach a customer who makes purchasing decisions using total cost of ownership (TCO)?

Solution: Explain the consistent pricing of HPE GreenLake and the control it offers for Finance and Procurement to ensure IT is spending wisely.

 
 

4. You are discussing the financial benefits of an HPE GreenLake solution to a customer.

Is this a benefit that you should explain?

Solution: Companies can reduce upfront IT costs and align their IT spending with their utilization.

 
 

5. Is this statement correct?

Solution: The HPE GreenLake Chat Bot gives HPE Partners access to commonly requested HPE GreenLake sales resources.

 
 

6. Does HPE provide this to partners to help them build the business case and proposal for HPE GreenLake core solutions?

Solution: customer requirements list.

 
 

7. Is this a reason to engage HPE Financial Services (HPEFS) in the HPE GreenLake sales process?

Solution: HPEFS needs to determine if the customer has qualified for financing.

 
 

8. Is this how you should approach a customer who makes purchasing decisions using total cost of ownership (TCO)?

Solution: Calculate ROI without NPV because this customer does not care about present value.

 
 

9. A partner received a Partner SOW from a distributor.

Is this a way partners can alter the Partner SOW to prepare the Customer SOW? Solution:

Partners can add their own logo.

 
 

10. Does this correctly describe service components of a custom HPE GreenLake solution?

Solution: The solution only includes HPE Pointnext services as partners are not allowed to add their own services.

 
 

11. Is this a best practice for participating in an HPE Customer Asset Program (CAP) engagement?

Solution: Explain to your customer contacts that they can make whatever redactions they desire before turning information over to you and HPE.

 
 

12. Does this correctly describe service components of a custom HPE GreenLake solution?

Solution: The solution includes installation services.

 
 

13. You recently lost some customers to competition.

How can selling HPE GreenLake solutions help make your business more competitive? Solution: With HPE GreenLake, you can complete with commodity hardware on a price basis.

 
 

14. Is this information you should gather and provide to HPE to qualify a customer for HPE GreenLake?

Solution: How many months it takes from concept to production to provision infrastructure.

 
 

15. A customer has some questions about the first invoice for an HPE GreenLake solution.

Is this information you should explain?

Solution: The monthly invoice includes billing for variable usage while committed capacity is billed on a quarterly basis.

 
 

16. You proposed an HPE GreenLake solution to a customer and the customer is concerned about being locked into HPE.

Is this an appropriate response to the customer’s concern?

Solution: Explain that customers can have an HPE GreenLake term set at just one year.

 
 

17. Does this business goal align with the value of an HPE GreenLake solution?

Solution: preserve capital with a different consumption model.

 
 

18. You are working with a customer who is considering solution offerings from different vendors.

Is this an appropriate statement to differentiate HPE GreenLake from a consumption model offering from another vendor?

Solution: HPE GreenLake offers increased cost savings when compared to dollar amount per unit.

 
 

19. An HPE partner is creating an HPE GreenLake SOW for the customer to sign.

Does this correctly describe the SOW pass-thru terms? Solution: Partners can negotiate these terms with HPE.

 
 

20. You determined that your customer has a 90 percent asset utilization rate.

Is this an appropriate way to explain how HPE GreenLake can reduce time to value?

Solution: HPE Financial Services IT Asset LifeCycle Solutions allow companies to get value from their legacy systems.

 
 

21. Is this a reason to create a custom HPE GreenLake solution as opposed to using the HPE GreenLake Quick Quote tool?

Solution: The customer wants to incorporate an existing environment into an HPE GreenLake solution.

 
 

22. Your customer is interested in HPE GreenLake solutions, but would like assistance with operating the solution and performing tasks such as monitoring, design, patching, and troubleshooting. You decide the customer is a good prospect for Adaptive Management Services (AMS).

Is this something you should explain to the customer?

Solution: HPE operates and administers the HPE hardware components, while customers must operate and administer middleware and applications.

 
 

23. Is this a true statement about Excel Business Case tool outputs?

Solution: HPE GreenLake calculations are based on averages from large enterprise customers.

 
 

24. Can customers use HPE GreenLake to achieve this business goal?

Solution: Free IT resources to focus on innovation.

 
 

25. You are designing a custom HPE GreenLake solution and have created solution BOMs.

Is this the next step in the process?

Solution: Submit the BOMs and other supporting material to the assigned HPE Deal Owner.

 
 

Question 1 of 25

Aruba Certified Design Expert Written Exam HPE6-A80 Real Questions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *