Free Download 2021 HPE2-W09 Practice Dumps

Try PassQuestion latest & valid questions for the HPE2-W09 Aruba Data Center Network Specialist Exam. PassQuestion high-quality HPE2-W09 Practice Dumps 2021 you should get to 100% pass HPE2-W09 exam! We offer 100% real HPE2-W09 exam questions and answers for you to ace the HPE2-W09 exam on the first try! Start with the 10 questions below!

1. Two ArubaOS-CX switches ate part of a Virtual Switching Extension (V5X) fabric. Is this a guideline for configuring the switches’ link-up delay settings?

Solution: Set the link-up delay timer based on the number of MAC forwarding, ARP, and routing table entries.

 
 

2. CORRECT TEXT

Is this something that NetEdit 2.0 does after it discovers a switch?

Solution: It collects Information about the switch hardware.

 
 

3. Is this a best practice when positioning ArubaOS-CX switches in data center networks?

Solution: Deploy Aruba CX 83xx switches as data center spine switches.

 
 

4. Refer to the exhibit.

You are adding a VLAN 30, subnet 10.0.30.0/24 to the network shown in the exhibit. (This network is simplified to just the relevant switches for this item.) This subnet belongs in VRF A, and you have added a Layer 3 VLAN 30 interface attached to this VRF on Switch-1. You want to make the services in this VLAN available to devices in 10.1.20.0/24 in VRF B.

Is this part of a valid setup for meeting these requirements?

Solution: Add VRF B as the secondary VRF on VLAN interface 30.

 
 

5. Does this correctly describe how Network Analytics Engine (NAE) agents work?

Solution: Agents write data to the switch’s current state database.

 
 

6. Your customer is using Nutanix AHV and they need a network orchestration tool to simplify network provisioning. Is this operation supported when Aruba Fabric Composer (AFC) is integrated with Nutanix?

Solution: Automated configuration of Layer 3 MP-BGP protocol on leaf switches

 
 

7. You plan to use multi-protocol BGP to implement dynamic VRF route leaking on an ArubaOS-CX switch.

Is this a rule for the setup?

Solution: You can only leak routes between up to three VRFs.

 
 

8. The architect designs a spine and leaf network for a single data center that will use multiple leaf switches as Virtual Tunnel End Points (VTEP). The architect needs to select the type of Integrated Routing & Bridging (IRB) for the solution.

Is this statement about the IRB type true?

Solution: Asymmetric IRB requires a third L3 VNI to route packets between ingress and egress VTEPs.

 
 

9. Is this correct positioning of AtubaOS-CX switches in the data center?

Solution: Aruba CX 8325 switches are an appropriate choice for leaf switches in a leaf-spine topology that uses Virtual Extensible LAN(VXLAN) with Ethernet VPN (EVPN).

 
 

10. Does this correctly describe Network Analytics Engine (NAE) limitations on ArubaOS-CX switches?

Solution: Different switches have different limitations for the number of NAE scripts, monitors, and agents supported.

 
 

Free 2021 HPE6-A79 Practice Exam Questions To Test Yourself

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *